Monday, February 7, 2011

Happy Birthday!

huh. 24 years old already. -__-'

first of all, thanks for the wishes my dear friends!! Mcm biasa, bila tiba jea bday kite, mesti kite rasa berdebar2 kan who is the first person yg akan wish dulu tepat2 kul 12 am. haha. Even da masuk 24 tahun kan, still rasa berdebar tuh adaaa. andddd for this year, pemenang yang 1st wishh tepat ... saya ulangi .. TEPAT pukul 12 am mengikut jam saya adalah one of my friend masa muda remaja dulu. *sambil senyum simpul* siapa? siapa? haaa, saje la tuh suka kan gosip2 ni kann? okayh2, saya pun malas nk mcm propa sgt, just bagi clue jea boleh? Dia kawan saya masa sama blaja g tuition dulu.. siapa? biarlah rahsiaaaaaa :) haha. Whatever, or whoever he is, thanksssssssss jugak la pada yang wish awal beberapa minit, awal beberapa hari . tak pun yang wish pada 12:01am, 12:02 am punn dan seterusnyaaaa. THANKS kerana macam wish kan.

Jadi, bila da birthday tuh memang la tak semestinya kite g celebratee. namun begitu, *wahhh~ ayat karangan bahasa melayu kau* namun begitu yeaaaa, bila da ada someone special, tipu la kan ckp tak celebrate sesamaaa. Jadi, tidak seperti tahun lepas dimana celebrate dgn familyyy dan si dia, tahun ni celebrate dgn si dia jea. keranaaaa......7hb tahun ni jatuh pada hari isnin, kaum keluarga sume bekerja. hukhuk~ cuma si dia yang jadualnya agak tak berapa nk ikut jadual kerja biasa, off pada hari tersebut. Bukan off biasa2 ehh, annual leavee tuh yang dia apply dr tahun lepass.haha. so, tahun dpn punya bday pun dia da apply siap2. terharuu tau! :P Jadi tanpa membuang masa saya dan anda yang munken malas nk baca celoteh2 panjang lebar, meh la saya ringkaskan jeaa. tengok gamba jea bulihhh ? :P

NAH!






ni cake dari Personal Trainer CF, terharu tauu tetiba saya punn ter-masuk sama. So mcm celebrate awal la sedikit kann. hehe~ THANKS okayhh you ols ! ohh, japp, mesti korg mcm pelik. kan saya ada kata yang saya keje sementara nk smbg blaja kan, dulu saya keje kat bhagian customer service , now da tukar bhgian personal training booking . TAPI, saya bukan personal trainer yeaa, ngeh3~ memang ramai igt mcm tuh kalau duk ckp keje kat CF, dorg igt i ni personal trainer, ehh, memang tak laa. mana fit pun nak jd trainer. haha. naek broga hill punn muntah2. huhu~






ini my favourite new york cheese cake! ehehe, dari Faisal. Jangan New York sangat. hahaha.






tuh dia pwesent salah 1 pwesent yang saya dapat. apa?kasuttt! saya ni mmg hantu kasut. jap, tade la hantu sangat, tp mcm pntang la kan diberi peluang, memang kasut pilihan sayaa! hehe. jap, kasut ni pilihan Faisal! cantik kan dia pilihh. pandai tau nokk! lepas ni bleyhh la berdikari seniri beli pwesent utk orggg :) tak yah tggu org da ehh :D



pastu keesokkan harinya lepaks2 bersama my gegirls!!! ~~ amy and kakak zu yang lovely sgt tu!

hmm, tuh jea la alkisahnya dari saya yang berusia 24 tahun -___-' . tak best weh 24 tahun. serious.







sekian terima kasih!:D

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget