Sunday, October 18, 2009

PENAT tapi seronok :D

"diskriminasi menjatuhkan aku..reputasi kini menjadi bisu..dan aaaaaaku.." (alarm tone saye berbunyi pada jam 10:00am) maka,tangan saya mncapai hphone dimana alarm saya di set kan.dan,saya secara automatiknya meng-off kan alarm tersebut lalu terus sambung tido. ^^ zzzz~ tup tup tup dah kul 10 lebeyh2..saya terjaga secara automatik lagi dan terusss bergegas mandi.bagus kan? mangun2 tido terus mandi..hahaha~bukan apa,sbb hari ni saya ada program bersama teman2 lelaki yg xspecial :P hahah~kalo xde program,jgn harap la lepas mangun tido terus mandi kan..dan belum tentu juga dalam satu hari yg xde program tuh saya akn mndi.hahaha~ :p




okayh,da siap2 sume,saya menuju ke lrt wangsa maju dgn menaiki teksi.yea..teksi..di lrt saya berjumpa dgn teman2 lelaki saya yg xistimewa tuh. wan dan syafiq name mereka..familiar kan name nihh? hahah~ ye la...mereka ni kwn baek sejak di bangku sekolah menengah lagi..tuh yg familiar tuh..dalam entri2 yg lepas pun ada gak dorg terselit kann.

okiee,destinasi kami adalah PAVILION.utk shopping? bukan tujuan utama :) kami ign menonton wayang..tapiiii~secara xlangsung ada juga membeli sikit2 :P bila da smpai PAVILION,kiteorg g bli ticket dulu,cite WHITEOUT. wayang bermula pada jam 2:30pm,ketika kami beli tuh baru pukul 1:05pm.so kami decided utk pergi makan :)



kami makan di KFC



selesai sahaja makan,kami terus ke wayang kerana sudah hampir 2:30pm.



cite WHITEOUT tuh okiee la,not bad.saye bagi 3 setengah bintang! wink ;) lps tgk movie,g beli kasut wan.



kemudian kami berjalan2 dan membeli cheese cake d the loaf dan menuju ke baskin utk memakan ice cream .


mkn cheese cake di baskin ;P



da selesai makan di baskin g beli kasut syafiq pula.haiii~mereka membeli kasut,saya punn nak jugaa ^^ tapiiiii~saya tdk mempunyai wang.haha~masih belajar okie. mereka sudah bekerja,laen la cerita. hahaa~
da bli kasut tuh,ttba pula destinasi kami ke sungei wang.
masa nak g sg wang,smpat la bergamba.





ouh yea.ada seperkara yang saya amat tidak berpuas hati.iaitu kepada mereka2 yang tidak mematuhi lampu isyarat,baik kenderan spt kereta,motor,lori dan sebagainya dan juga pejalan kaki.

lihat mereka yang xsabar2 mahu melintas.berdiri ditengah2 jalan sedangkan lampu isyarat pejalan kaki berwarna merah,dann sememangnya kereta masih lalu lalang.patutkah? jika mati ditengah jalan,tidak kah rugi?


okie la,tuh jea yang saya nak mengomel.hihi~jup2..belom abes lagi kowt..hahahah~lps da jalan2 di sg wang,kami pulangg..
hihi~sukeee la bubbles nihh! :)

-------------------------------------
sebaek shj pulang saya bergegas siap utk mengaji. lepas mengaji,ttba rasa nk g umah najaa,sahabat lama semasa sekolah dahulu.dan tetiba ayah saye berasa rajin nak pergi,jadi kami pun pergi la,dgn nenek saya sekali. masa amik nenek saya tuh,dia sungguh lucu..masa dalam perjalanan,ada lau depan padang area umah nenek saya,dan dipadang tersebut ada sedikit jamuan raya..
nenek : ni diorg buat jamuan utk veteran-veteran kat sini haa. (kata nenek saya smpai menunjuk ke arah padang)

ayah : abes nape mak x pegi?

nenek : mak bukan veteran.

ayah : eyh! apa pula x veteran?mak veteran la.

hahaha~lucu kan nenek saya? boleh pula xmengaku dia vateran.sungguh kiut ^^ okie.





-- THE END --


Friday, October 16, 2009

FARAH yang nakal

SIAPAkah FARAH yg saye maksudkan ini? adakah FARRAH HANNA rakan saya yang gedik itu? atau,adakah FARAH ANUAR yg mendapat tmpat ke4 masa akademi fantasia 2 atau adakah FARAH tersebut adalah adek saya? ouhhhhh,tidak sama sekali. FARAH merupakan seorg binatang yang tangkas,cerdik (munken), nakal, comel (kadang2 jea -_-' ) , gedik, mengada2 dan juga munken sedikit liar. haha~xpasti celah mana yang liar tuhh :p munken anda dapat menilainya setelah saya menceritakan kenakalan beliau.


ni dia FARAH. hehe.pic ni amik kat lua umah masa mlm,xnmpk pula jd cmni.
tp nk letak juga :D


cubaan seterusnya utk menangkap gmba FARAH :D
dia xpandang camera lah.



haa,ni nmpak sket muka dia ^^ lepas kena flash bru dia pandang.

FARAH ni bukan kucing jalanan,jauh sekali kucing peliharaan saya.nak MATI kalo saya bela kucing? isk,saya amat tidak mengemari kucing..AMAT sekalii! takud dan geli. hukhuk . kenapa geli? kucing tuh bukan tahi punn. yeaa mmg la bukan tahi,tapi geli sbb dia berbulu dan bergerak2. takud seyyy. perasaan takud tuh seolah2 kita tggal seorg diri dan sesat di dalam hutan belukar mencari arah jalan keluar dari hutan tuh,tanpa kompas..macam tuh la rasa takud yg saya maksud kan.takud kan? saya mmg amat xserasi dgn kucing sejak azali lagi..saya da tanam perasaan tdk suka kucing sejak di bangku sekolah. mengapa? hmm,musti anda tertanya2,adakah peristiwa pahit saya bersama dgn kucing sehingga kan sebegini sekali apa yang saya rasakan terhadap kucing.. memang..memang xde ape2 peristiwa pun :) hee~saje je xsuka :) bukan kucing shj,malah arnab (yg penah dibela kak nana semasa di ilham) juga saya takud. even arnab tuh kiut tapi saya lagi kiut. ahaks :p

okayh2.ni terlalu general,mana cita FARAH yg nakal tuh?apa yg telah di lakukan beliau? ouh,sblm tuh,milik siapakah FARAH itu? FARAH tuh milik adik perempuan saya yang paling kecil. KHAIRUNNISA' AQILAH IMAN namanya. AQILAH berumur 5 tahun tahun ini.comel sekali.saya mmg xfaham bagaimana ayah saya boleh membenarkan FARAH menginap di rumah kami..mmg xfaham sangatt! sblm cerita pasal kenakalan FARAH,saya nk cite pasal bagaimana wujudnya FARAH dirumah kami.
al-kisahnya..

dahulu saya tggal di shah alam.saya je la,family di KL okie. kenapa saya sorg tggl di shah alam? sbb saye blaja di shah alam la. then ada satu ketika ni saya menelefon umi saya dan berborak2 sedikit.kemudian saya berborak2 dgn adek saya AQILAH tuh.time tuh umur dia 4 tahun,comel.rendu sgt kat dia sbb tuh la berborak ng dia;
AQILAH: baby, ( dia pggl saya baby dulu..xpasti mngapa.munken kerna saya comel spt bayi :P ) mama ada cat--[dalam bhs melayu adalah kucing.dia mmg suka sebut cat.] (ouh ya, dia pula membahasakan dirinya mama,haha~xigt pula jika kami pernah maen masak2 dimana dia mjadi ibu dan saya merupakan anaknya ^^')

MIRA: ouh ye ke?sape name dia?

AQILAH: name dia johnny.baby nak cakap dgn dia?

MIRA: nak!! mane dia? (ketika ini saya x tahu menahu dia membela kucing sebenar,ku sangka kn daddy ku beli kn patung kucing shj)
....
kemudian pada hari minggu,ayah saya mengambil saya di shah alam utk diangkut pulang ke KL.apabila tiba shj ayah saya di ilham,saya meras a pelik,kenapa umi duduk di blkg dan bkn di hadapan? adakah kerana AQILAH mengada2? saje nk suh umi duk ng dia?hmm,munken la..kemudian saya pun naek kete dan duduk di seat hadapan sebelah driver -- ayah saya :) semasa otw nk g amik SOFIA (adek saya 1 lagi) di unisel,saya berborak2 dgn AQILAH.

MIRA: QILA,mana cat QILA? xbawak ke?

AQILAH: ada! kat belakang.baby nak ke?

MIRA : Nak! mana dia?name dia JOHNNY eyh?

UMI: da tukar da,nama dia jadi FARAH.. (smbil ketawa kecil) hihi~

AQILAH : Name dia FARAH la. (smbil mengambil kucing tersebut)

ketika itu saya tdk memandang lgsg diblkg,kerana kn saya duk di seat depan,mmg sukar la nk toleh2.pakai seat belt kan :p tiba2..

MEOWW~
AQILAH menghulurkan kucing yang bernama FARAH tersebut di tepi muka saya,dapat bayang kan x org dr belakang kalo pas sesuatu mmg tepat kat tepi muka kita? cm tuh la ketika AQILAH pas FARAH kat saya.dan secara involuntary control,saya menjerit dan berdiri. ey,tipu la berdiri kat dlm kete.haha. i mean mcm sedikit mangun dari seat. Umi da gelak2 da.siot jea AQILAH ni. huhu~kemudian dengan malunya saya berkata : "laa,ingat kan patung maenan kucing..rupanya kucing betul.mcm mana boleh dapat mi?"

wktu tuh kucing tersebut berada di tgn QILA kerana telah di tepis oleh saya ^^'
lalu umi saya menjawab . . : dah kucing tuh asek masuk rumah jea ikut tgkap,da halau pun datang lg,bela jea la.

MIRA: lowh,nnty dia kencing merata2,berak sume..kotor kowt.

UMI: x,dia pandai g toilet,kan FARAH kan?

FARAH: meoww (mengiya kan) -- haha~tipu jea.

saya terdiam..kucing tersebut di hantar ke klinik haiwan utk di suntik vaccine dan di potong organ pembiakannya agar dia tdk boleh melahirkan ank sesuka hati.
hari pertama saya bertemu dengan FARAH didalam kereta.
xfaham macam mana AQILAH boleh peluk erat FARAH tersebut -_-'
ni la masa kejadian,tgk muka dia marah mase lepas kena tepis :p



lihat.sayang sungguh AQILAH terhadap FARAH.
ni masa FARAH kecik lagi.

sekali lagi.siap edit letak love.xfaham betul
(psst~ni bukan saya yg edit okie!)

sekarang FARAH da besa.dan dia semakin nakal dan degil.dulu dia kalo kuar umah,bila balik mesti bwk balik bunga raya,saya xfaham mengapa.tapi comel.haha.lps meningkat dewasa sket,dia bwk blk cicak pula..mmg marah juga la..bwk blk cicak utk maen kejar2 jea..bila cicak tuh da mati,abes la bersepah dlm umah.kena kemass dan cuci blk.sekarang,haaa.sekarang lagi ganas! dia bwk balik kelawar!!serious taw. kelawar. dalam bahasa inggeris nya bat! huh!~ini xboleh jadi.boleh mengundang penyakit! tahu kah anda kucing boleh membwa penyakit toxoplasmosis? yeaa! nak tahu apa kah penyakit itu? saya akan terang kn pd entri akan datang.

nakal kan farah.


yang paling mengganggu hidup saya adalah apabila dia melanggar wayar internet! boleh mengundang %&8*@!! ye lah,bila wayar tuh dilanggar tenet akan terputus,maka secara tba2 transaksi (transaction) yg dilaku ketika itu akn jd error! 1 lagi bila FARAH mengendeng2 nk makan bila xde org laen selaen saya di rumah.saya jea la calon yg TERBAEK ketika itu utk bg dia mkn.namun,haha..namun saya xpnah bg dia mkn :p bkn jahat,tp takud.hehe. pastu ada sekali hari tuh,gila terkejut bila tgh baring2 mengiring ke kiri ketika itu) tba2 kat belakang saya rasa spt ada seseorg.saya mcm "bkn td aku tutup pintu ke?huhu" takudnya,pusing2 tgk ada FARAH! musti td dia duk kat bilik aku nih!siot betul.

ni tadi dia seperti terdengar sesuatu lalu terus meluru ke luar.




dan ke tepi longkang! lihat betapa kotornya kucing ini.
xkesah la lepas mandi ke x, bacteria yang dia bawa akan kekal dalam badan dia.
percayalah.


saya juga amat alert dengan bunyi kucing meng' meow .jika sedang tidur lena,saya mmg boleh terjaga secara sedar 100% lah. sbb rasa spt dia dkt2 sgt.pdhal luar pintu bilik jea. haha.

baru tahu nak pandang camera. nakal betul :8]


okie lahh,tuh jea kowt nk cita pasal si FARAH ni.panjang sgt pula.nnty busan kan?kan? betul x? haaa. okie..tataa~jumpa lagi.

--THE END--


Wednesday, October 14, 2009

beraya di rumah kak nana :)



seremban! he we come!! :D

hari ini saya prgi beraya ke rumah bekas housemate di hostel dan di rumah ilham.hmm,2 rumah ke g beraya? no no no..1 rumah jea..sbb dia org yg sama ^^ hehehe~kak nana lah gerangannya!
perjalanan ke seremban adalah lebih mudah berbanding ke hospital serdang sewaktu mengambil araa :p heheh~sbnrnya mudah jea nk ke hospital serdang tuh..cumaaa...cumaa..kami xnmpak la lorong menghala ke sana..lalalal~ :p

okiee,da amik ara,g gerak terus ke seremban..mudah jea la ke sana :D smpai2 umah kak nana,ehemm "akak xmandi lagi...korg duduk2 la makan2 kuih dulu eyhh..akak nak mandy jup" heheh~itu lah dialog yg dikatakan kak nana sebaek shj kami smpai di halaman rumah beliau.bukan kerna dia bru mangun, tapi kerna dia memasak utk kami dahulu lps mangun tido tuh,sehingga kami smpai bru la dia berkesempatan nk mandy ^^. xmgapa,saya da biasa da kakokk :p hehehe~dan masakkn kakokk mmg sedappp :q nyum nyum..rumah kak nana mmg cantik sgt! xmemerlukan eric casa impian pun..sume hasil titik peluhh ahli keluarga sndiri..dan kak nana mmg kreatif n inovatif!

benda pertama yg dilakukn apabila smpai dirumah kak nana,saya menanyakan dimana toilet :D heee~bkn sbb saye nk mandy..tp urinary bladder saye da penohh la..kena buang sket isi kandungan dia..kalo x,xleyh nak menum air vanilla coke :D ngeee~


lps kuar dr toilet,saye menuju ke ruang tamu dimana tdapat rakan yg laen..faisal dan juga ara..kami bergamba smentara menanty kak nana yg sdg bermandy :p hehehe~seketika kemudian kak nana pun tibaa...dan kami duduk2 menjamu kueh mueh rayaa :D nk deepavali da,saye bru nk beraya sakan..hukhuk~xpe..xpe..yang penting kite ENJOY!!! :D




kak nana sedang busy membuka tutup botol ara pula meletakkan ice didalam gelas ^^


kuih muih raya :)
lps mkn kueh mueh,kami makan mknn yg dimasak oleh kak nana..sedapp!! ape menu nya?hmm,menunya adalah, meat ball dan juga yong tau foo! sedapp!~jgn lupa kek chocolate~ ^^ tengkiu kakokkk sbb bwat kn kek :) sayang akak lebeyhh lahhh~! dan buahnya pula adalah buah kiwi :D class you!


da penat mkn...agk lame la juga lah lepak dimeja mkn tuh,lps satu gelas,ke satu gelas dan seterusnya sehingga 2 botol coke besar lahh habes ^^ dah mkn buat apa? hmm,buat apa lagi?bergambaa lahh..wahhh~kalo psl gmba jgn tnya byk ke amik? mmg byk lahh,kalo ari tuh smpai abes battery,kali ni smpai abes full memory carddd camera tuh! :p gila kann? yea mmg gila bergamba.dr dapur ke ruang tamu, ke halaman rumah dan juga termasuklah bilik tidur kak nana :D


heheheh~lps da penat bergamba smbg menum2 sket..heyyy,bukan minum itu menuman alcohol yea! masyaAllah..menum air vanilla coke laa :D hee~pastu mkn2 skett..pastu sehingga gitu,kami pun pulangg..hmm,mmg lame juga la melepak di sana ^^ seronok! rumah kak nana beshh,kagum..byk port nk tgkap gmba..hhehehe~ :P tengkiu kakak masak sedap2 utk kiteorg :D
okiee,tuh jea la kesah ari nih..lps blk dr umah kak nana,g anta ara blk shah alam,pastu saya dan faisal pulang la ke rumah masing ^^



--THE END--

Sunday, October 11, 2009

i love to eat. eat. and eat!



hari niii...hari sabtu yeaa! :) yeaaaaaa... tanpa diduga mempunyai undangan ke open house umahh lin.. lin?sape tuhh? alaa,lin ank ibrahim. ouhhh...lin tuhh..boleh x,dia nk jemput org pastu msg i suh msg2 kan org yg dia nk jemputtt? ouhh,ini ngak adilll! hahaha~okayh2..xpe..munken dia busy "memasak" utk menu open house nnty..tnpa berfikir panjang,i punn tolong la msg2 kn mane2 yg mampu kann..open house umah lin nih malam..sooo,pada petangnya secara xdiduga juga,tiba2 la kan,kawan faisal ajak g open housee...yg terletak di klang lama..

ehem,dannn tanpa di duga juga kami pun g la open house terbabitt..saye makan laksaa!sedapp..encik kura2 tuh mkn bykkk! spaghetti,nasi ayam dan juga steamboat..pastu bila perut naek bisingg jea..walhal,comel jea kowt perott dia punn cam cengkerang kura2 :D hikhikhik~ :p okayh2..selesai jea abes makan,kami bergegas ke batu caves...buat apa? haihhh~kira anak tgga kat sane laaa,teringin sgt kira anak tangga kat batu caves tuhh :p haha~xde la,,kami pergi mengambil umi sayaa yg baru pulang dr open house rakannya..dan kami hntar la rakan2 umi saya dan juga umi saya pulang ke rumahh..


aikk?xpulangkah saya?bagaimana dengan kelas mengaji? hmmm..skip la ari nih..esok double kan baca ngaji tuh okayhh?next destinationnn! umahh linnnnn :D weheee~tapiiiiii..mcm xcukup org la..mazni mcm busyy n xdapat join..sarah n kak row? i xtaw laa..mereka tuh punya nombo saye kehilangan semenjak hp saye kegilaan! uhuhU~jadi sblm bergerak ke umah lin,saya dan si dia (encik kura2) menjumput rakan lelaki sayee yg bernama wan nubhan dan syafiq..heheheh mula2 g jumput syafiq dulu...lps amik syafiq,g sggah shell jup..rase spt urinary bladder dah penoHh..jadi harus di kurangkn isi kndungan nya agar boleh ditambah lagi :) jadi saye membuang urine kat toilet awam di shell..cube teka ape yang berlaku? toilet pompuan terkunciii! bukan saye yg tkunci..saye masih diluar,nk masuk toilet tapi mcm kunci..jadi saye pUnn melihat kiri dan kanan...dan terusssss...haa.ape? ape? nak kate aku kencing tepi toilet la tuhh..bukan la...saye trusss masuk toilet lelaki..gagag~mujur xde org didalam toilet..lalu saye pun segera kunci pintu dan melepaskan hajat yg terpendam..lega rasanya..kemudian bla . bla . bla . g amik wan nubhan dan gerak ke umah linn..


sampai umah lin cousin saye bernama din suda ada disana..tapi dia xjmpa lin lagi..segan kowtt :p heheh~jadi kami bersama2 jmpa lin..dan kami lepak di umah kakaknyaa.dann..hukhukhuk~lin cakp selagi blom kul 12 kami xboleh pulangg..jadi apa lagi kami no hal.lepak jea la..dan makan2 of coursee~saye mkn nasi briyani jea..erk,betol ke nasi briyani tuh?saye ni kurang arif jenis2 nasi di malaysia nihh..nasi minyak lah,nasi kandaq la, nasi dagang la, nasi kerabu,tomato dan laen lagi..mmg sukar la nk igt perbezaan dia ^^ kate suka makan nape xigt pula? hehehe~bukan ape..saye suka mkn mknn yg disedia kan..ttg buat membuat dan name2 mknn,mmg xsuka la nk igt..hahahah~dan yeahh! encik kura2 saye mkn bykk! nak tahu x menu yg dia mkn? nasi briyani,mee ape ntah name dia (spt yg saye ckp td,saye mmg xsuka nk igt name mknn..kan terdapat byk jenis mskn ttg mee..mee goreng,mee soup, mee kari dll yang saye xpasti ) dan juga nasi impit bersama kuah kacang! hikhik~comel taw..perowt da penoh smpai nk pecah dia ckp..ouh yea..da la sblm kami bergerak ke open house nih dia da mkn siap2 kat umah nasi yg dibeli dimamak stall.mase lps amik saye dirumah punn kami g mkn mcd..fuhhh~makannn jea la aktiviti ari nihh.xdapat bayangkan mase depan bersama encik kura2..musti saye akan jd puan kura2..dimana terdapat cengkerang yg bulattt tumbuh ^^ .. okayhh,cukup pasal menu..


hmm,aktiviti kami di umah linn sehingga lewat malamm seperti biasa,



1. bergamba. sampai2 jea bergamba dulu..tuan umah sedang sebuk menyiapkan mknn..bila dia tahu kami bergmba jea dia menjerit dr dapor "woii,sampai ati korg bergamba dulu xtggu akuu" hahah~sorryy :p


ni dia menu utk kami berenam :)

2. makan2. heee~menu2 yg terdapat adalah, nasi briyani dan ayam kurma kowt! (xtaw la ape name ayam tuh..hukhuk..) mee ape ntah (sekali lg mmg saye xtaw name mee tersebut ^^') , nasi impit dan kuah kacang, honeydew~my feberet fruit! dan juga adalah kueh muehh,kek lapis johor ^^ sedappp taw kek tuh dan chocolate! ;) opps lupa pula air..air sirap! :D
3. gelak2. xkan la nk serious jea kan..kami bergelak ketawa bersebab..kalo x bersebab mcm gila jea..hikhik~adalah kesah2 yg mencuit hati.. ^^'

4. bergamba. uiks? bergamba lagi? bukan td da bergamba ke? hahah~yeaa..ape salahnya tgkp gmba kali ke 2 :) gmba mase makan pula ^^

5. gelak2. hahahahhhahah~kenape eyh bergelak ketawa?xigt puncanya..tapi seingat saye mmg ade aktiviti nihh..betul..xtipooo.. :D
6. bergamba. lagi? yelahh..da lps makan2 tgkap gmba la pula kannn.eyh..ade2 jea lahhh.


7. gelak2. yeaa gelak sebab adalah rakan2 nih buat lawakkk..kentut jea .. boleh pula buat lawak mse nk tgkp gmba..tuh kowt punca kami bergelak ketawa.. lucu2..

8. bergamba. heheheh~akhirnya kegilaan kami terserlahhh..kami bergamba lagiii! mmg selagi batt camera xabes bergambaa jea la kamii!smpai la batt tuh abes...serious! mmg batt camera tuh da abes selepas beberape ketika..hukhuk~

9. gelak2. heheh~saye xpasti la bergelak ketawa ttg ape..munken psl ade mainan kaler hijau yg terdapat dirumah lin tuh rasenya punca pergelakan kami ^^' atau pasal watson nyambek yg dah bersara pastu sekarang mbuka watson's di serata pelusuk negeri :p

10. bergamba. tadi kate batt da abes...yea la..mmg batt camera da abes..tapiii..batt phone maseh adaa! ahahah~kami meneruskan aktiviti dgn bergamba mengguna kn handphone pula..bila phone syafiq da full of memory..adoii~memory card kechikk! kami bergamba mggunakan handphone lin pulaa! hahahah~macam2 kan? :D
11. balik. cukup la tuhhh..sampai bila aktiviti harus berulang dan bersilih ganti..seperti cindarella..apabila hampir kul 12 kami segera mengundur diri dan pulang ke rumah masing2 :)
mane gamba2 yg kami tgkapp? haaa~nnty la..mlm ni akan di up date semula blog nihh..gmba berada ditangan org laen ^^ okayhh?tungguuu~


--THE END--

Friday, October 9, 2009

freedom

Weehee! Exam da abes. mAka , mr. Jerawat pun akan menghilanggg.


bercakap tentang jerawat nihh..pelik sungguh,jumlah pimples yg tumbuh seiring dengan jumlah paper yg diambil sem nih..macam satu2 demi satu dia tumbuh..bila satu paper da abes,satu pimple akn mgecut dan apabila tbanya paper kedua pd hari akn datang,muncul satu lagi pimple di tempat berlaenan..unique laaa..heheheh~

apa2 punnn...weheeee~ freedom..ehem!ni bkn beach party yg freedom2 ng jemputan2 dj dari luar negara tuh eyhh..ni freedom yang mengisahkan tentang seorg gadis dari bergelut dan berperang dengan ilmu2!! hahaha~tp xde la freedom SGT punnn..setakat utk sebulan lebeyh jea la kan..jadi la tuhh! jom kita enjoyyyy!!~

hahahahah~seronoknyaa..
There was an error in this gadget