Friday, November 20, 2009

si kecil.

Aloha!~
Entri kali nih saya tidak akan berceloteh panjang lebar okayh. i'm run out of words ^^ yea la, sekarang pukul 3:53am, my brain is too weak to think :p plus i'm thinking some others stressor which make me stress.esok my result exam sem lepas akan keluar! -_-' huh!~
Olryte, tukar topic lah. This is not the matter yang saya mahu letak or bagitahu disini. Tapi, ada sesuatu yang amat comel! Lihatlah gambars2 dibawah ni. I'm the photographer and my lil sister is the supermodel :p she's like doing this thing. Dia asyik cakap : wahhh~macam org besar yang kaya kan? macam datin jea pakai macam ni . ( she's only 5 years old this year, n i dunno how dat dia tahu perkataan datin-datin suma tuh) ni hanya sebahagian sahaja . Kalau nak letak banyak2, rabak lah blog sayaa.. xmahu itu berlaku :p






These first 3 pictures was taken hmm,masa dia 3 ke 4 tahun ntah ^^ munken 3 tahun lebih kot. hee~ comel kan? dia nak jadi princess :)


Aww~so gorjes! this one masa dia 4 tahun lebih :) rambut still panjang.







sexay!~


Okie, dari gamba gorjes tadi sampai sini umur 4 tahun lebih ;)

Masa buat "photoshoot" gambars bawah ni la dia merasa kan diri dia adalah seorang datin! ha ha ha~ nii tangkap tadi. sume bahan2 adalah my mom punya selendang n saya punya semata-mata. hahah~ xde baju pun di gunakan. lilit2 jea :p

more matured n sexay!









comels~










aww~ howt!



beautiful ;)


ni hilang focus dah. dia asek sibuk nak panggil kucing dia si farah tuh. okayh abes da. tuh jea.
THE END ;)


2 comments:

  1. comel... pandai bergaya betul budak kecik nih...

    ReplyDelete
  2. dia mmg. mcm2 la gaya dia. nnty nk upload 1 gmba dia pakai plastic bag jd bju..

    ReplyDelete

There was an error in this gadget