Wednesday, May 6, 2015

PTM

Assalamualaikum

Hi hi readers :) Salam sejahtera.

Lama juga tak update ni.

Okay, utk entry ni nothing much to story mory.

Kalau nak tahu PTM ni mcm mana semua, dia macam 5 days of kursus.

Batch April 2015 siapa yang dpt Hosp HKL, Putrajaya, PPUM, Sarawak sume PTM sama tmpt kat PD.

Timetable sgt padat. Kena bangun pagi, dlm jadual start as early as 6am utk senamrobik session.

So xperlu rajin sgt mandi semua, bangun tido gosok gg sembahyang then pergi senamrobik. Lps abes tu baru mandi. Haha.

Then abes pula agak awal. Mcm tempt kiteorg kat Glory Beach Resort,PD ari tu a bit relax kalau nak bandingkan kat tempat lain mcm start awal abes smpai midnight.  Tak tahu la apa diorg buat.

Our fasi sangat baik. Tak garang mcm tempat lain. Haha. So, overall okay jea.

Bawa baju lebih sikit kalau jenis yang suka tuka2 baju pagi mlm. sbb session mmg sepanjang hari. Ada makan makan di sediakan yg pasti.  Last day ada test. So, just listen je masa ceramah tu. And in the end, confirm dapat jawab quiz tu :P

Huhu, sbnrnya tak tahu nak cerita apa sgt sbb sepanjang PTM ari tu demam. Then sunday, a day before lapor diri demam okay sikit. Hihi. Munken sbb terkejut da 7 bulan cm tu duk relax kat rumah ttba busy yg tak berapa nak busy ttiba.

Okay tu je. Bye :)

Sekian Terima Kasih.


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget