Friday, August 13, 2010

Bulan Ramadhan :)


Assalamualaikumm.. wahh, sopan nya. anak sapa lah nihh. haha. okayh2 di bulan yang baek lagi mulia nih, xya merepek sangat la yea amira. jup g kurang pahala. haha. kau kau yang suka propa sangat tuh pun sama, xya mengata sangat di bulan puasa nih, xelok okayhh! :D

Jadi, rasanya masih belom terlambat saya nak mengucapkan selamat menyambut ramadhan kepada anda-anda xkesah la anda ni follower ke x ke, selamat menyambut ramadhan okayh! :) hari ni da masuk hari ke 3 berpuasa. sangat seronok! hehehe. umi saya bila berbuka mesti bertanya, nak menu apa ari nih? haa, selalunya macam tahun2 sudah, tyme puasa la umi kekeringan idea nak masak apa. maklum la hari2 nak kena masak untuk sahur n berbuka. kalau x puasa, mmg sesuka hati sahaja makan megi la, nasi goreng la, mee goreng ke, apa2 yang simple lahh. tapi, bila puasa sangat best sebab makan sedap2 jea okayh. lauk kena berat2 :D ngeee~ puasa kali ni, umi suh kiteorg gilir2 bg idea menu apa nk mkn utk berbuka khususnya. haaa, turn saya da semalam, pasni sofia punya turn pula, pastu faliq, hariz, aqilah (eh, aqilah perlu ke?) haha dan seterusnyaa :D ayah saya berbuka kat masjid jea. dia selalu g semayang kat sana, jadi, anak2 la yang memberi idea kepada uminya. haa, saya dgr tuh kata hati anda . . . (psycho kan?) haha. mana ada beri idea jeaa. ada okayh saya tlg sket2 apa yg patut :D heee~

okayh lah, itu jea laa :D tadaa!~ selamat beramal ;)


sekian terima kasih.



ps : ku mengharapkan ramadhan kali ini penuh makna. ececeh~

1 comment:

There was an error in this gadget