Saturday, May 14, 2011

Psycho .

Psycho atau ejaan bahasa melayunya psiko bermaksud seseorang individu yang mengalami tekanan mental atau gila. insane. It is hard to explain the real meaning of this word . if you guys check or search in google, the result will just shows psycho=crazy. that's the short meaning of psycho.

Okayh, kenapa dan mengapa saya buat entry psycho ni?


Ini adalah kerana pada masa ini, kecoh sangat lah cerita pasal orang yang simbah asid sesuka hati kat wanita2 di luar sana . setakat ni da 23 kes dan lelaki psycho yang melakukan perkara psycho tuh masih bebas . Menakutkan . Heh, rasa macam tak best cerita skema sangat. haha.

Saya tak faham kenapa lelaki psycho tuh mcm tade keje laen nk baling asid kat muka wanita2 yang dia pun tak kenal. Motif please?~


Tentulah tade, da kate psycho.


Korang tak penah tgk cite2 psycho kat tv tuh eh? Mcm cite Roommate la paling terbaru kat wayang tuh. Saya pun tak penah tgk cite tuh lagi. hHaha. tapi dari preview movie tuh pun da tau yang roommate dia psycho .

Agaknya kalau orang yg simbah asid kat muka wanita2 yang da jadi mangsa tuh da kena tangkap, pasti tiada hukuman berat di kenakan. sebab? dia gila!! Paling-paling pun masuk wad psychiatric jea.Kasihan si mangsa yang tak semena-mena menanggung parut kerana asid tuh. Lebih teruk lagi hilang penglihatan akibat terkena asid. Memang tidak adil kan?? Geram sangat! Adalah lebih bagus jika orang awam, lelaki2 gagah yang dpt tgkap si psycho tu dulu sebelum polis tangkap dan bawa ke muka pengadilan.

Kenapa?

Boleh la si psycho tuh kena pukul-baling dengan asid pula kat dia. tengok macam mana pegi kan.



Okayh, tuh psycho yang terang-terangan. Pasti 1 dalam 100 orang antara yang korang kenal pun psycho jugak. Percayalah! Memang wujud orang psycho tapi tak la sampai mcm nk simbah asid atau membunuh. Cuma dia light-light jea. Macam?? Saya!! Muahahahahahahah~ gelak psycho ni :P


Haha. Okayh la, saya da ketandusan idea nak menaip . Makin tua, makin kurang idea. Alahai, tua sangat la kan :P Alasan tak munasabah.

Malas atau memang tidak berbakat?

Ntah.

Biar anda sahaja yang menentukan :P heheh. tadaaa!


Sekian Terima Kasih.

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget