Sunday, September 27, 2009

open house



weheee~hari ni ada 2 jemputan untuk makan free..1 kat gombak,1 lagi kat kajang...



mula2 sekali kita menuju ke gombak la okayhh..ke rumah rakan artis ku,brad pitt namanya..huishh,brad pitt nih kalo sape xkenal mmg katak bwah tempurung lahh..ye la..brad pitt kan femesss..hmm,ni dia siap jemput buat open house..musti la kena pegi kannn..xmo lepaskn peluang beraya di rumah brad pitt..lg pun bkn slaloo jmpa..katanya,jarang balik mesiaa..slaloo kat kentucky ke mane ntah umahnya kt uk tuhhh..i pun xarif sgt tgh negara2 omputih nihhh..hahahah~



mse nk g umah brad pitt nih,i naek lrt dr wgsa mju smpai laa taman melati..hahah~1 stesen jea pUngg..pastu smpAi2 tnmpAk la seoRg jejaka nih duK termenuNg di tangga..ape yg dimenungkn pUn i xtaw la..munken sdg berangan nk ke rumah brad pitt kan..mne la taw kowt2 dpt jmpa angelina joliee...hahahah~jejaka ni rakan artis i juga..rain name nya..kalo nk ikowt kn iklan shampoo clear tuh,"nama saya rain,hitam nmpak kemas"--haa gitu...kemudian setelah bertegUr sapa,i ng rain tadi turun la menuju ke tmpat taxy2 tadi utk menunggu sorg lagi rakan artis kami dr jepunn ke taiwan i pun xpasti sgt asl usul dia..jo lin nama nyaa..setelah beberapa ketika lin pun tiba..seperti biasa wajahnya sungguh anggun apabila dikenakan kebaya biru jambu..ade ke biRu jmbu?ade la...lu pikir la sndiri okie..

bila 3 org nih da ready,kami pun trus memanjangkn langkah menuju ke destinasi yeah yeahhh (ala2 lagu siti) hmm,kemana?ke taman kayu hijau,gmbak...ala,rumah brad pitt tuhh..dlm taxy tuh kami buat keja masing2 la..yg rain tuh tuh beramah mesra ng driver taxy.. i ng lin pula duk bersembang ttg kerjaya kami yg xberapa nak jayaa kan..heee~tup tup tup da smpai areaa gmbak..tp xsmpi lg umah brad pitt...haaa,susa bebenor nk cari rumahnyaaa.duk kira bumper pun xsmpai2 jugaa..ahahaha~ okie la,nk pndek kn cite setelah nk mencecah rm10 tmbg taxy tuh,akhirnya kami turun la kat stesen bas berdekatan ng surauu..ke masjidd ntah..kami suh brad pitt amik..xsangka you brad pitt dtg jmput kiteoRg..igT kn dia suh driver dia amik..tp dia sndiri dtg amikk..maklum la,katanya artis vip cm kiteorg nih xleyh ambil mudah..kena layan istimewa sket :p heee~

pastu bila da smpai teratak brad pitt,waaahhhhH~siap ade guard 2-3 org kalo xsilap jaga umah dia tuh..mmg exclusive lahhh.hahahah~bila da smpai tuh jmpa la bape2 kerat dak skolah gak..ttba terkenang..(2-3min) okayh2 da..terkenang2..yg berlalu bia kn berlalu..hahahah~pastu makan laa..huishh,usah dikira....kat umah brad pitt nih i makan 3 kali u!!~ pas tuh lewat2 ptg kami pun pulang..tp i masih meneruskan perjalanan ke destinasi seterusnyaaa..iaitu kajanggg~!!~perghh di kajang makan lagi..yea la ade jamuan mak su i belah umi bertunang..hukhuk~22 tahun da bertunang da..i pun 22 tahun gak..tp..bila lagi??ehemm....(smbil hitung guna jari....) aihh~xya tunang2 la..i kawen trus kalo ade jodoh 5 tahun lg la..hahahah~auwww~...terlebeyh suda..heheh~


okie la,,ngntuk da nihh..esok nk g melaka pula @_@ ngntukkk...tataaaa~nyte >.<>


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget