Friday, October 9, 2009

freedom

Weehee! Exam da abes. mAka , mr. Jerawat pun akan menghilanggg.


bercakap tentang jerawat nihh..pelik sungguh,jumlah pimples yg tumbuh seiring dengan jumlah paper yg diambil sem nih..macam satu2 demi satu dia tumbuh..bila satu paper da abes,satu pimple akn mgecut dan apabila tbanya paper kedua pd hari akn datang,muncul satu lagi pimple di tempat berlaenan..unique laaa..heheheh~

apa2 punnn...weheeee~ freedom..ehem!ni bkn beach party yg freedom2 ng jemputan2 dj dari luar negara tuh eyhh..ni freedom yang mengisahkan tentang seorg gadis dari bergelut dan berperang dengan ilmu2!! hahaha~tp xde la freedom SGT punnn..setakat utk sebulan lebeyh jea la kan..jadi la tuhh! jom kita enjoyyyy!!~

hahahahah~seronoknyaa..

3 comments:

  1. mira amek 3 paper ke sem nie?? sebab akak nampak 3 jerawat. hahaha! =p kelakar sungguh lah mira neh~

    ReplyDelete
  2. 5 paper..2 lagi da kecut awl2 lagi sebaek shj paper tuh abes..ade 1 terselindung dkt ng rambutt..hahaha~betul la akak,jerawat tuh saye rase tumbuh ikoWt jumlah paper yg saye amikk.

    ReplyDelete
  3. naseb baik lar mira tak amek 10 paper. takpe, sem depan dah takde paper. Say goodbye to jerawat. Hehhee

    ReplyDelete

There was an error in this gadget