Friday, November 12, 2010

Cinta. comel. cantik!

Assalamualaikum.

Hi.

Yellow!

Blue.

Green!

Purple!~

Grey.

EH, jup. asal tetiba semua warna kau nak sebut? "mana ada semua, jangan la propa" haha. memang la tak semua. tapi banyak la kan. sudah. . sudah . . usah kau berdrama di sini. Apa yang cinta . comel dan cantik tuh? haha. Saya. eh, jangan perasan. saya tidak abes cakap. tapi sudah ada yang menyampuk. Bukan saya. ayat yang penuh adalah . saya amat lah cinta terhadap benda yang comel dan cantik! Siapa yang tidak? Tentu anda juga kan? Hmm, teringat lagi dulu masa mula2 main facebook, haaaa ada application tuh nama dia humanpets. ala, mcm saja2 la kan. siap ada shop jual something like ucapan gitu untuk humanpet kita. pastu dari situ, dapat banyak points . Dulu masa buka shop tuh, bagai nak rak la cari kat internet mana2 yang ada comment2 yang cute, icon yang comel bagai. Ye la, kalau nk bagi laku, kena la jual something yang cantik dan bersesuaian kan? So, sekarang bila dah tak main application tuh, dah jarang cari comment2 yang comel. gamba2 yang cute the miut. Jadi, rasanya nak mula balik la guna benda2 comel tuh kat belog. Ni yang nak try test cuba tengok ni. hehe.







jadi x? hehe. testing jea nih. ngeh3~



p/s: lepas ni, mengadap jea la kau gamba comel2 .

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget